Nous dispositius tecnològics per monitoritzar l’osteointegració

Categories: General.

Actualment existeixen dispositius mèdics simples i manejables com Penguin RFA que ajuden als especialistes en Odontologia i Estomatologia a mesurar l’estabilitat dels implants aportant objectivitat i predictibilitat al tractament implantològic. Aquests permeten mitjançant la tècnica RFA (Ressonance Frequency Analysis) establir quins són els micro moviments de l’implant de manera objectiva i decidir si l’implant està llest per ser carregat o per establir una pròtesi adequada en cada situació.

Mitjançant els valors ISQ (Implant Stability Quotient) mostren l’estabilitat de l’implant en cada moment, ja que presenten una estreta correlació amb els micro moviments de l’implant.

Objectius principals d’aquests dispositius: 

S’utilitzen principalment amb l’objectiu de determinar el moment exacte de la càrrega d’implants i per tractar a pacients de risc en els que els temps de cicatrització no són previsibles.

És ideal per: 

  • Monitoritzar l’osteointegració: Permet saber de manera objectiva i no invasiva l’estabilitat de l’implant en qualsevol fase del tractament mitjançant els valors ISQ (escala d’1 a 99).
  • Reduir temps en els tractaments.
  • Saber el moment exacte per carregar l’implant: Idea per a càrrega immediata / primerenca.
  • Gestionar pacients de risc: En els que els temps de cicatrització no són previsibles.

Des d’aquest any, comptem amb aquest aparell d’última tecnologia a la nostra clínica.

L’EQUIP D’ODONTOLOGIA CAMPISTOL