Història Odontologia Campistol

Història clínica

El 1985 vam obrir les portes del que era la clínica d’ortodòncia del Dr. Pere Campistol al cor de la ciutat de Girona. Com tot gran projecte, els inicis van ser complicats: l’any 1985 només treballava a Girona 3 dies a la setmana perquè la resta de dies estava compromès amb una clínica de Sabadell i una altra de Castelldefels, on visitava després d’haver acabat els estudis. És a dir, fins a finals del 1986 no vaig establir-me definitivament a Girona.

A partir d’aquell moment, la feina va començar a arrancar amb força. Val a dir que aleshores només érem 3 ortodontistes amb exclusivitat a la ciutat i que vaig tenir molta sort del meu pare, el Dr. Josep Campistol Vila (pediatre reconegut de Girona), que em referia sempre als seus pacients.

Ara, després de més de 30 anys exercint exclusivament com a ortodontista, que és el que més m’apassiona, he volgut ampliar la clínica i oferir tot tipus de tractaments.

``Més de 30 anys exercint exclusivament com a ortodontista``

Aquest és un projecte que he decidit tirar endavant amb molta il·lusió i amb un gran bagatge de clients i d’experiència. Per fer-ho, vaig decidir augmentar l’equip que tenia fins aleshores i incorporar-hi nous metges professionals en el seu sector: el Dr. Joan Raga Serra, el Dr. Francesc Álvarez Carbonera i la Dra. Sara Álvarez Carbonera. Des d’aquest moment (2016), la clínica va passar a rebre el nom d’Odontologia Campistol.

Estic molt agraït amb el personal de què he disposat sempre; puc afirmar que al llarg d’aquest projecte he comptat amb gent molt professional, competent i amb molta dedicació. Especialment, m’agradaria destacar la confiança i feina feta de dues auxiliars: la Teresa Fontas i la Cristina Sabate, que porten treballant a la clínica més de 25 anys.

``Aquest és un projecte amb molta il·lusió i amb un gran bagatge de clients i d'experiència``

La nostra prioritat ha estat sempre la salut buco-dental dels nostres pacients. Ens esforcem dia rere dia per oferir un servei totalment personalitzat a cadascun dels nostres clients i un tracte el més proper possible.

La meva il·lusió és que Odontologia Campistol segueixi avançat i prosperant, ampliant serveis i adquirint professionals tan competents com els que hem tingut fins al dia d’avui. I com no dir que, m’agradaria que els meus successors i fills hi continuïn dedicant les mateixes ganes del bon fer que hi he dedicat jo tots aquests anys.

Dr. Pere Campistol Plana