Estètica dental

L’odontologia estètica és una especialitat dins de l’odontologia que soluciona problemes relacionats amb la salut bucal i l’harmonia estètica.

Aquest tipus de tractaments presenten canvis visibles normalment en poques sessions. Es poden arreglar asimetries dentals, tancar diastemes interincisals i realitzar canvis en la coloració (blanquejament dental), entre d’altres.

Dins el camp de l’estètica existeix l’odontologia mínimament invasiva, la qual consisteix en realitzar un tipus de restauracions estètiques sense la necessitat de tocar les nostres dents totalment sanes.

Tipus de tractaments

A Odontologia Campistol realitzem múltiples tractaments d’estètica ontològica, depenent de les necessitats específiques de cada pacient i dels resultats que vol aconseguir, proposarem les solucions estètiques i tècniques d’aplicació més adients per a cada cas.

Els tractaments d’estètica dental més comuns i sol·licitats són:

Blanquejament dental

El blanquejament dental és un dels tractaments d’odontologia estètica més sol·licitat. En l’actualitat, es disposa de diferents tècniques per aconseguir un somriure més brillant i radiant, i depenent de cada cas s’aplicarà la tècnica més adient i efectiva. El blanquejament dental pot eliminar les taques i decoloracions causades pel consum de cafè, te, tabac o l’envelliment natural, donant-te una nova confiança en el teu somriure.

Caretes dentals

Les caretes dentals són també un dels tractaments d’odontologia estètica més sol·licitats actualment. Amb aquesta opció, és possible corregir malposicions dentals, talls o altres imperfeccions estètiques de manera eficaç. Les caretes dentals són una solució personalitzada que ofereix una millora estètica significativa, proporcionant un somriure més atractiu i harmoniós.

Neteja dental

La neteja dental no només és fonamental per a una salut bucodental òptima i la prevenció de problemes odontològics, sinó que també ofereix beneficis estètics significatius. Amb la neteja dental professional, podràs aconseguir un somriure més brillant i atractiu. Mitjançant l’eliminació de la placa, les taques i els residus acumulats, les teves dents recuperaran el seu color natural, gaudint  d’un aspecte més blanc i radiant.

Estética dental: Blanqueamiento dental / Blanquejament dental - Carillas dentales / Caretes dentals - Limpieza dental / Neteja dental

Segons el pla de tractament escollit es poden fer caretes dentals totalment ceràmiques amb l’ajuda del tècnic de laboratori. També es poden portar a terme tractaments pràcticament immediats amb l’ajuda dels nous materials de restauració presents a les clíniques dentals.

En aquest tipus de tractaments existeix la possibilitat que el pacient, mitjançant un estudi, pugui veure el resultat final del tractament abans de realitzar-lo.