Què és Invisalign?

“Invisalign és un tractament d’ortodòncia invisible que redreça les dents mitjançant aligners pràcticament invisibles i extraïbles que es fabriquen a la mesura de les dents de cada pacient per garantir-li una major comoditat. Es va canviant de joc d’aligners cada dues setmanes, i conforme es canvia, les dents es van movent de forma gradual, fins que es troben en la posició final.

Dr. Joan Raga i Serra

Estàs preparat pel teu nou somriure?

Invisalign és còmode, transparent i extraïble, per la qual cosa transforma el teu somriure sense interferir en la teva vida quotidiana. Més de 3 milions de persones de tot el món ja l’han descobert.

Somrient en cada etapa del procés

Quan comencis el tractament Invisalign, portaràs cada joc d’aligners fets a mida durant dues setmanes. El fet d’anar canviant d’aligners en períodes breus de temps fa que es modifiqui la posició de les dents progressivament fins a arribar a un somriure perfecte.

Durant aquest temps, tindràs cites de seguiment ocasionals per controlar els teus progressos i assegurar-te que estiguis còmode amb el tractament.

Ortodòncia invisible

Invisalign és diferent dels tractaments d’ortodòncia tradicionals. Gràcies a una tecnologia innovadora que inventem i seguim desenvolupant, Invisalign consta d’una sèrie d’aligners transparents i extraïbles que redrecen les dents de forma progressiva i sense necessitat de filferros ni brackets, al contrari del que passa amb els aparells fixos. D’aquesta manera, no incorporen cap component metàl·lic i són pràcticament invisibles.

Més de 64.000 dentistes recomanen Invisalign com un tractament innovador per a la correcció dental. A més dels avantatges estètics i de comoditat, Invisalign ofereix alguns beneficis clínics importants:

  • Un disseny que permet predir amb precisió quan finalitzaràs el teu tractament. 
  • Pots experimentar millores en la teva salut periodontal gràcies a una millor higiene bucal durant el tractament.
  • Amb Invisalign s’eliminen al·lèrgies associades als filferros i als brackets de metall. 
  • Major visibilitat de tractament i millor planificació gràcies a l’exclusiu software de planificació de tractament.
  • Un disseny personalitzat, que suposa una adaptació perfecta a les teves dents per reduir la irritació i les petites ferides.