Benvingut/da al nou web

Categories: General.

Benvinguts a Odontologia Campistol, la nostra nova pàgina web. Et volem explicar de primera mà les diferents malalties bucals i els tractaments més recomanats que et podem oferir per a cadascuna d’elles.

El 1985 vam obrir les portes del que era la clínica d’ortodòncia del Dr. Pere Campistol al cor de la ciutat de Girona. Ara, després de més de 30 anys exercint exclusivament com a ortodontista, la nostra principal passió, hem volgut ampliar la clínica i oferir el més ampli ventall de solucions per la teva salut bucal. És per això que hem ampliat l’equip, renovat les nostres instal·lacions, creat una nova identitat visual corporativa i una nova pàgina web: per tu, perquè tinguis el millor servei possible, amb la millor qualitat de tractaments.

La salut és el pilar bàsic i fonamental per assolir el benestar, i tenir una bona salut bucal és indispensable per assolir-la. Les molèsties físiques i psíquiques provocades per una mala salut bucal repercuteixen directament en la vida de les persones afectades. Perquè sabem que la teva salut és el més important i que només deixaries el teu somriure en mans d’un equip professional, posem a la teva disposició en aquest web de tota la informació relacionada amb la nostra empresa, els nostres tractaments, el nostre equip de professionals, la nostra història, el nostre blog i el nostre contacte.

Comprendre com es sent el pacient i oferir solucions amb les millors tècniques i l’última tecnologia és el nostre objectiu. La nostra passió per construir somriures va iniciar-se fa més de trenta anys i més de 10.000 somriures han sortit de les nostres mans.

L’EQUIP D’ODONTOLOGIA CAMPISTOL